Kako odabrati fotelju

Update:Dec.09 2022
1. Pokušajte vidjeti osjećate li se ugodno sjediti na stolici. Bolje je ako se ruke mogu prirodno postaviti na stol.
2. Provjerite je li stolica čvrsta. To je zato što se stolica često koristi. Samo obratite pozornost na materijal i način spajanja stolca. Općenito govoreći, tradicionalna struktura utora i klinova je relativno jaka, a stolica izrađena od brijesta, bukve i drugog drva relativno je jaka.

实木椅子现代餐厅家用木质扶手椅GK633
3. Osim po osjećaju trese li se stolac kada pokušate sjesti, možete procijeniti i promatrajući postoje li ožiljci ili pukotine na nogama stolca. Materijali s ožiljcima i pukotinama ne mogu se koristiti za noge stolice i potporne dijelove, inače će to ozbiljno utjecati na upotrebu. život.
4. Fotelja ima prednosti jednostavne prenosivosti, male težine itd., a cijena je jeftina; to je prvi izbor za proizvode za putovanja. Može se nositi ili nositi. Otporan na habanje i izdržljiv, pogodan za okupljanja, uživanje u hladnoći, slobodno vrijeme na otvorenom, itd. Lako se otvara i zatvara, mali volumen nakon skladištenja, ne zauzima prostor, sve točke naprezanja su ojačane kožom, izdržljive i otporne na habanje . Opći naziv za stolice s naslonom za ruke, Osim fotelja i fotelja, ostale se nazivaju fotelje.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.